Nordjyllands Politi: Uddrag af døgnrapporten fra den 19. – 21. august 2022

Indbrud i kommunebygning

En kommunal bygning på Frederik IX’s Plads i Farsø var fredag tidlig morgen udsat for et indbrud. Gerningsmanden kom ind ved at knuse glasset i en terrassedør, hvorefter personen bevægede sig rundt på flere forskellige kontorer, før han eller hun til sidst forlod bygningen igen. Der er på nuværende tidspunkt ikke dannet et overblik over de stjålne genstande, men der er sikret spor efter eventuelt DNA.

Indbrud i børnehave

Natten til fredag begik en ukendt gerningsmand indbrud i en børnehave, der også ligger i Farsø. Igen kom gerningsmanden ind ad en knust terrassedør, som også blev brugt som udgang. I forbindelse med indbruddet blev en alarm aktiveret. En arbejdscomputer blev taget fra børnehaven. 

Amfetamin konfiskeret 

I en lejlighed på Blåkildevej i Aalborg Øst blev der fredag formiddag fundet 14,78 g. amfetamin. Amfetaminen var fordelt i fire forskellige poser og var placeret på sigtedes badeværelse. Den sigtede erkender forholdet. 

26 kanariefugle stjålet 

Mellem torsdag og fredag blev der i forbindelse med et indbrud i et kolonihavehus stjålet 26 kanariefugle. Kolonihavehuset er placeret på Hjortevej i Aalborg SV. Gerningsmanden kom ind i kolonihavehuset via en ulåst havelåge, og fugleburet kunne åbnes via låsemekanismen. Da ejeren af kolonihavehuset opdagede indbruddet, stod buret tomt.

Har du set noget mistænkeligt på gerningstidspunktet i området? Ring til politiet på 114, så kanariefuglene kan komme hjem igen. 

Dobbelt indbrud i Bratten

Fredag var der i Bratten ved Jerup indbrud i to skure på to forskellige adresser. I begge tilfælde blev en hængelås klippet over, og ved det ene skur blev et 40 mm koben også benyttet til at opbryde en garagedør. Fra det ene skur blev intet stjålet, og fra det andet blev der stjålet en kompressor, en metaldetektor, to motorsave, en tohjulet crosser og en mindre ATV. Fra et vippet overvågningskamera blev der sikret DNA-spor. 

Ung mand erkendte narkotikabesiddelse 

En ung mand blev natten til lørdag kl. 0219 taget i besiddelse med 0,81 gram kokain i Jomfru Ane Parken i Aalborg, som har var i færd med at dele op.

Manden erkendte og blev sigtet i sagen.

Blodspor sikret ved indbrud

Mellem onsdag d. 17/8 kl. 1600 og lørdag d. 20/8 kl. 2000 var der indbrud i et sommerhus på Hedestien i Frederikshavn. Gerningsmanden knuste en terrassedør på huset nordlige side. Derudover var døren forsøgt opbrudt, hvilket sås, da der var store skader på den. Gerningsmanden forlod sommerhuset med et fladskærmsTV og en kikkert, men de stjålne genstande er ikke fuldt opgjort endnu. Ved patruljens ankomst blev der fundet en blodplamage på væggen, hvor fjernsynet tidligere hang. DNA er derfor sikret. 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer. 

Læs mere på www.nabohjælp.dk/app eller hent

Nabohjælps gratis app her:

Download i App Store

Download i Google Play

Hærværk i Uggerby

På Uggerhøjvej i Hjørring blev en staldbygning og en bil udsat for hærværk søndag eftermiddag. Bilens forrude og flere af staldbygningens ruder blev knust med en sten.

Der er en mistænkt i sagen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *