ALDI i Hirtshals gik i sort tirsdag morgen

Ganske kort tid efter kl 08 hvor Aldi i Hirtshals åbner, kom det som alle supermarkeder frygter, nemlig sort skærm ved kassen.

Et IT nedbrud ved deres hovedkontor gjorde at de ikke kunne betjene kassen. Men som de søde medarbejdere de nu er hos Aldi så klarede de det helt på deres egen måde. Mens kunderne ventede på at systemet skulle komme op og kører igen blev der delt gratis slikposer ud til de handlende som et plaster på såret. Alle tog det med et smil ja der var da også nogle der mente man skulle lave en bar i hjørnet med fadøl når sådanne nedbrud sker.. Meeeen det sker nok ikke.

Efter små 15 min var det hele oppe og kører igen.

Der skal lyde en stor ros til personalet hos Aldi i Hirtshals for at tackle det på deres helt egen måde.

Tekst/Foto: Hirtshals-avisen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *