Svend Erik fik problemer med hjertet. Takker nu sine medpassagerer fra toget

Svend Erik vil gerne takke sine medpassagerer i toget mod Hjørring d 17 maj 2022 da han fik problemer med hjertet.

Tirsdag den 17. maj 2022 blev jeg hentet af en ambulance i toget mod Hjørring kl. 14.00 fra spor 3 på Aalborg Banegård.

Jeg var kun lige kommet ind i toget, hvor jeg så kunne mærke, at der var et stød på vej fra min ICD-pacemaker, og jeg blev nødt til at lægge mig ned på gulvet og sige til mine medpassagerer, at de skulle få fat i hjælp. Jeg fik derefter 5 stød i løbet af 15-20 minutter, inden ambulancen kom.

Der var en medpassager, som sagde han var læge og der var en ung kvinde, Astrid tror jeg hun hed, som sagde hun var i gang med uddannelsen til ambulanceredder og hun satte sig på gulvet og holdt mig i hånden (tusind tak), men ud over dem, så var der et par unge kvinder/piger på de nærmeste sæder.

Det var en rigtig ubehagelig oplevelse for mig, men jeg er sikker på, at det også var en rigtig ubehagelig oplevelse for mine medpassagerer, jeg kan tydeligt huske bange udtryk i deres øjne.

Nu er der gået 3 måneder og jeg vil gerne gennem Nordjyllands Trafikselskab sende en stor hilsen og et tusind tak til dem der hjalp mig og samtidig også en hilsen til de bekymrede medpassagerer og sige, at jeg har det godt igen

Bedste hilsner fra Svend Erik.

Teksten er lånt fra Nordjyllands Trafikselskab efter aftale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *