Populær søndags café på Lørslev Café og Kulturhus vender tilbage

Den populære søndags caféen er endelig tilbage. Den 30. oktober vil lokalegnens mest talentfulde damer inden for kager, kaffe og godter, byde dig indenfor til lækkerier og hygge. SØNDAG DEN 30. OKTOBER 2022 KL. 13.30-17.00

Kom i åbningstiden og hyg dig med en masse skønne mennesker, eller tag dine egne med. Hvor længe du bliver, og hvornår du kommer, bestemmer du helt selv.

Mens du er der, byder Anne, Eva, Zita & Lene på kaffe, the og varm chokolade med flødeskum, som du kan købe til fornuftige priser. Du vil blive fristet til at købe og smage de hjemmebagte og forskellige slags lækre kager, som med kærlighed er blevet bagt til denne dag

Ingen tilmelding er nødvendig – du dukker blot op, og vi glæder os til at byde dig velkommen i vores hyggelige omgivelser – vi glæder os til at se små som store fortæller de fra Lørslev Café og Kulturhus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *