Stort fly-show ved stranden i Blokhus i morgen søndag er aflyst

Grundet vejrlige forhold ser arbejdsgruppen bag Blokhus Fly-In sig desværre nødsaget til at aflyse årets arrangement.

En kombination af de vejrmæssige udsigter for dagens arrangement og de fysiske forhold omkring banen og parkeringsforholdene for flyene betyder at det ikke findes forsvarligt at gennemføre årets Fly-in på stranden i Blokhus.

”Det er med stor ærgrelse at arrangementet aflyses efter mange måneders forberedelse, men sikkerheden kommer forud for alt andet ” udtaler eventansvarlige Jannie Ratke og fortsætter. ” Vi håber dog på vejrguderne igen vil tilsmile os i 2023, så vi atter kan invitere til højtflyvende oplevelser i Blokhus”

Foto: Privat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *