Brandstiftelse i Gærum – genkender du denne mand? Se video

Nordjyllands politi offentliggør nu en overvågningsvideo af en ukendt person, der er mistænkt for brandstiftelse ved en autoforhandler i Gærum ved Frederikshavn, natten til mandag den 15. august lige efter midnat. Ring 114 med oplysninger i sagen.

Få minutter efter at søndagen var blevet til mandag, brød en ukendt gerningsmand ind i et kontor ved Gærum Auto på Brønderslevvej 126, 9900 Frederikshavn. Her hældte han brandbar væske ud og antændte ild. 

Se video af hændelsen her.

Nordjyllands Politi ser med stor alvor på sagen og beder nu offentligheden om hjælp til at identificere manden, der beskrives som: 

•  Mand
•  15 – 40 år 
•  Spinkel af bygning
•  170-190 cm høj
•  Iført sorte bukser og sort trøje med brede, hvide, lodrette striber på begge ærmer. Mørke sko med hvide såler.

Politikommissær Carsten Straszek, der leder politiets efterforskning udtaler:
”Vi håber meget på at få konkrete henvendelser på hvem manden er, fra personer som genkender beklædningen – fx den trøje han bærer, som er speciel og ret letgenkendelig. Det kan også være man genkender hans bevægelsesform, som virker ret adræt. Vi har en hypotese om at manden er fra egnen omkring Gærum/Frederikshavn, men vi kan ikke udelukke at han har bopæl et andet sted i landet.”

Branden blev hurtigt opdaget og slukket; ingen mennesker kom til skade undervejs. 

Har du oplysninger i sagen hører Nordjyllands Politi gerne nærmere på telefon 114. Politiet har ingen yderligere information i sagen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *