Nordjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten fra den 15.-17. august 2022

Aars – gasflasker stjålet

På et tidspunkt mellem søndag ved middagstid og mandag morgen, har der været indbrud i en butik på Himmerlandsgade i Aars. Her var hegnet til forretningens gaslager forceret, og 26 gasflasker var blevet stjålet. Yderligere 21 gasflasker var sat klar til afhentning ved hækken, men var ikke taget med.

Hjørring – personbil brugsstjålet og hærget

En hvid/cremefarvet Audi Q5 personbil blev i weekenden, mellem kl. 18 fredag og mandag formiddag, stjålet fra en garage i Hjørring. Den blev fundet på en p-plads ved Klithusevej ved Skallerup, hvor den var blevet ridset med en skarp genstand, både indvendigt og udvendigt. Har man informationer i sagen, så hører Nordjyllands Politi gerne nærmere på telefon 114.

Hjørring – sigtet for kørsel i narkopåvirket tilstand

Natten til tirsdag blev en 19-årig mand standset af en patrulje på en tankstation i Hjørring. Blanke øjne og snøvlende tale gav betjentene anledning til at narkoteste manden, hvilket gav positivt udslag på hash. Han blev således sigtet for kørsel i narkopåvirket tilstand. Manden blev slutteligt visiteret og her fandt patruljen 4,78 gram hash.

Hobro – uvejr i Hobro 

Et rækkehus på Købmagergade i Hobro blev natten til tirsdag ramt af lynet. Det fik elboksen til at kortslutte og en kortvarig brand opstod, den blev dog hurtigt slukket af husets beboere. Der skete ingen skade hverken på beboere eller ejendom.

Også på Ranunkelvej i Hobro gav uvejret ballade, natten til tirdag. Her blev en bygning ramt af lynet, hvilket væltede skorstenen og slog alt el ud. En insisterende røglugt hang ved, men der opstod heldigvis ingen brand.

Aalborg – musik til ulempe

Tirsdag aften var både humøret højt til en fest i Kildeparken – det samme var musikken, til gene for beboere i området. Festen og musikken blev dæmpet ved patruljens ankomst. 

Nørresundby – indbrudstyv efterlod cykel

Natten til ondag var der forsøg på indbrud i en villa på Skovvej i Nørresundby. Stuevinduet var forsøgt brudt op og beboerne var blevet vækket af lyde omkring kl 02:20. Her så de en ukendt gerningsperson forsvinde fra huset. En cykel og et stykke værktøj blev efterladt på stedet og der blev udtaget spor sagen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *