Galleri/Video: Vendsyssel FF vinder over Hobro i lokalbrag “Det her er vores Nord”

På en lummer og meget regnfuld tirsdag aften på Nord Energi Park var der lagt op til et vaske ægte lokalbrag da Vendsyssel FF tog imod Hobro IK. Men kampen kunne faktisk godt havde været udsat for omkring en times tid før kampstart ramte et skybrud lige over Nord Energi Park med lyn ude i det fjerne og når det lyner til en fodbold kamp kan kampen blive udsat eller i så fald helt blive aflyst, men det skete dog ikke. Du kan se video nederst da regnen kom over stadion.

Kampen blev fløjtet i gang til tiden og allerede fra start gik spillet flot for hjemmeholdet. Der kom flere og flere chancer og der var da også nogle flotte skud på mål eller skal vi sige flotte skud over mål. Høj stemning hos Vendsyssel FF fans med trommer og sange, det kan man ikke sige om de få fans fra Hobro, det var ligesom at se en Gudstjeneste ude under åben himmel.

Allerede efter 10 min var det der tilskuerne virkelig fik øjnene op for hvor ringe en dommer det egentlig var. En Vendsyssel FF spiller blev tacklet i feltet men dommeren mente at der var film så ingen straffe men derimod et gult kort til hjemmeholdet og det bragte sindene i kog på Nord Energi Arena. Dommeren var nu også en fjende på banen og det kom da også til udtryk blandt de 1228 tilskuere der havde taget vejen forbi Nord Energi Arena både hjemmeholdets fans men også udebaneholdets fans vidste stor utilfredshed med dommeren.

Men hvad er en fodbold kamp uden mål og det kom der efter 15 min spil da Vendsyssels Parfait Bizoza bankede for anden kamp i træk en kasse i nettet, til det der i går også blev kampens resultat på 1-0 til hjemmeholdet. Ellers var det en målfattig affære. Der kunne sagtens havde stået 3-0 til Vendsyssel FF som spillede en fantastisk kamp med kæmpe chancer. Kampen ender 1-0 til hjemmeholdet.

Vendsyssel FF ligger nu på en 3 plads i Nordicbet ligaen med 12 point stærkt forfulgt af Sønderjyske som også ligger med 12 point men Vendsyssel har en bedre målscore end dem. Sønderjyske var nok den største overraskelse i tirsdagens kampe da de tabte hele 4-0 mod FC Helsingør. Hobro ja de ligger nede og roder rundt i bunden af tabellen med sølle 4 point.

Næste kamp for Vendsyssel FF er den 21 august hvor de skal et smut til FC Fredericia.

Se galleri her. Samt to videoer nederst.

ven1

Billede 1 af 14

Skybrud rammer Nord Energi Park en time før kampstart.

Målet til 1-0.

Tekst/foto/video: Hirtshals-avisen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *