Gratis Rejsekort til pensionister

Er du pensionist, kan du i øjeblikket få et gratis Rejsekort. Det betyder, at du slipper for at betale de 50 kr., som et nyt personligt Rejsekort normalt koster

For at få dit gratis Rejsekort skal du møde personligt op i NT Salgs- og servicecenter på Aalborg Busterminal. Husk at medbringe 2 slags ID – det ene skal så vidt muligt være med foto. Er du under 67 år, skal du også medbringe en gyldig pensionsmeddelelse som dokumentation for, at du er pensionist.

Klik her for åbningstider i NT Salgs- og servicecenter.

Med et Rejsekort kan du nemt rejse med bus, tog og metro i hele Danmark uden at kende til zoner og priser. Du skal bare checke ind, når du starter din rejse, checke ind igen, hvis du skifter transportmiddel undervejs, og checke ud, når du afslutter din rejse.

Med en tank-op-aftale bliver det endnu lettere at benytte Rejsekort, for så overføres der automatisk penge til kortet, når saldoen kommer under 50 kr. På den måde har du altid penge at rejse for. Nordjyllands Trafikselvskab kan hjælpe dig med at oprette en tank-op-aftale, når du bestiller dit gratis Rejsekort i NT Salgs- og Servicecenter.

Jo oftere du benytter dit Rejsekort, jo højere rabat får du. Rejser du kl. 11-13, kl. 19-07 og i weekenden får du yderligere rabat.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte NT Salgs- og servicecenter på tlf. 98 11 11 11.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *