Uggerby OLDBOYS når fodbold bare er for sjov

Det er ikke ligefrem superliga der er snak om når Uggerby Oldboys går på banen for at spille en fodboldkamp. Nej her skal der være plads til sjov og ballade. Her er det både mænd med ølvom og slidte ben der går på banen.

Fodbold behøves ikke være en kamp om liv eller død eller bare for den sags skyld overlevelse i en bestemt fodboldrække, fodbolden betyder meget for Uggerby Oldboys samt venskabet både på og uden for banen.

Selvom der kæmpes for at vinde en kamp så skal der også være tid til at snakke med modstanderen, her imens der spilles fodbold kan snakken godt komme ind på “hvad lavede du i din ferie ” hvordan går det på hjemmefronten” samt mange andre ting.

I går aftes var Uggerby Oldboys på besøg hos Skallerup-Vennebjerg her blev der kæmpet til sidste mand ikke havde mere luft. Kampen endte 1-4 til Uggerby Oldboys. Bagefter var der hygge med begge hold hvor man lagde fodbolden væk og kastede sig over de gode grill pølser samt en kold fra køleren.

Uggerby Oldboys skal på onsdag en tur til Brønderslev. Mon ikke der også er en pølse og en øl efter kampen?? jo det tror vi.

Her er lidt foto fra kampen i går aftes.

u4

Billede 1 af 31

Tekst/Foto: Hirtshals-avisen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *