Skal du være med i Rytmisk Pigekor Hjørring?

Skal du være med i Rytmisk Pigekor Hjørring? Eller kender du en, der elsker at synge popmusik, og har lyst til at være en del af vores sangfællesskab? Så er det altså nu, det vil give allerbedst mening at starte lyder det fra Rytmisk Pigekor i Hjørring.

Skriv til os, ( det kan du gøre her på messenger eller via mobil på 25 14 24 16 ) hvis du gerne vil til en optagelsesprøve. Optagelsesprøven er ganske uformel, og en mulighed for os, for at få dig placeret i den rette stemmegruppe. Så hold dig ikke tilbage

Vi øver om tirsdagen kl 16:00-18:30 på Muldbjergskolen. Det koster 800,- pr halvår i kontingent. For det beløb får du blandt andet trænet din sangstemme, sunget forskellige koncerter, undervisning af to erfarne korledere/sangpædagoger, hygget på øveweekend og en ny dejlig sang-familie, hvor alle nyder at synge – sammen.

Det er lidt som at komme hjem!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *