Kirkekoncert med Kaare Norge i aften kl 1930 i Hirtshals Kirke

Hirtshals og Emmersbæk kirker arranger koncert i aften med den dygtige Kaare Norge som fortryller puplikum med hans dejlige guitar spil. Koncerten sker i Hirtshals kirke kl 19.30. Billetter kan købes på dette link https://billetsalg.kirkekoncerter.dk/koncert/kaare-norge-i-hirtshals-kirke/ du kan også købe din billet ved indgangen i aften.

Han er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium i 1988, og den klassiske musiks både kendte og ukendte værker er at finde på hans repertoire, der også inkluderer populær- og folekmusik.

Har gennem i løbet af sin karriere givet over 2000 koncerter i ind- og udland, og han blev i 1991 den første klassiske musiker, der spillede på Roskilde Festival.

Siden 2007 har Kaare Norge i udlandet været mest kendt for sine transskriptioner af klaverværker som Chopins Nocturne op 9.No 2, Bachs 4 Partita i D Dur BWV 828. Bach‘s Air, BWV1068 og Jacob Gades “Tango Jalousi”. Men kendt er han blandt andet også for albummet “Morning has broken” (1998) på hvilket Led Zeppelin’s  ” Stairway to heaven” indgår i en ny version med strygere. Også Kaare Norges Carl Nielsen-album “The Song The Melody” solgte i 2015 pænt i udlandet. Hirtshals-avisen.dk vil være tilstede og tage foto af denne koncert.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *