Dejlig torsdag aften med Kaare Norge i Hirtshals Kirke. Se video

Hold nu op en dejlig musikalsk aften i Hirtshals Kirke torsdag aften med Kaare Norge . Det er bare musik der for en til at slappe helt af. Det tror vi også at de omkring 100 der havde købt billet syntes. ( Du kan se video nederst)

I september, Oktober, November 2022 turnerer den danske anerkendte guitarvirtuos Kaare Norge rundt i Danmark med et flot varieret repertoire bestående af bl.a. Carl Nielsen – Jeg ved en lærkerede med flere, og udvalgte numre fra sit seneste album” Amoroso ”. Nu var tiden så kommet til Hirtshals Kirke.

Ikke mindst et bredt spekter af spanske og klassiske værker fra hans store bagkatalog af indspilninger samt Kaares kendte arrangementer af store klassikere som f.eks. Stairway to Heaven, Candle in the wind, Tears in Heaven, Scarbourough Fair, You are not alone, Always on my mind (Elvis) og Homage to Life (Kaare N.) og mange andre.

Med sit solospil har Kaare Norge nu igennem flere årtier tryllebundet publikum, høj som lav i alle aldre. Dette har gjort Kaare Norge til en eftertragtet instrumentalist, som mestrer at spænde sit repertoire fra de helt store komponister som Bach, Mozart, Chopin, til de mere folkelige melodier fra nær og fjern, over til de store populære navne som The Beatles og Led Zeppelin, for bare at nævne nogle få eksempler.

Kaare Norge har udgivet 24 cd-albummer, modtaget fire guldplader og en platinplade. Hans seneste album “AMOROSO” har Kaare Norge komponeret alle numrene med kærlighed til guitaren og musikken. Han håber, at de nye kompositioner kan åbne sindet med fred og kærlighed.

Tekst/foto: Hirtshals-avisen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *