Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten 8. til 10. august

Vidner søges til voldsepisode i Skagen

Nordjyllands Politi søger stadig vidner til en voldsepisode, der blev begået i Skagen tirsdag den 2. august i tidsrummet mellem 0015 og 0100. Oplysninger om sagen skal gå til telefon 114. 

Læs mere her.

 

Sommerindbrud i frit fald

Nordjyllands Politi har opgjort dette års antal af sommerindbrud i privatboliger i politikredsen, og i juli måned er der aktuelt anmeldt 52 tilfælde af indbrud, hvor der til sammenligning var anmeldt 71 indbrud i samme måned sidste år. Der er derfor markant færre borgere, der er blevet udsat for indbrud i Nordjylland.

Læs hele nyheden her.

 

Indbrud i sommerhus

En ukendt gerningsmand begik indbrud i et sommerhus i Kettrup ved Løkken mellem fredag aften og mandag aften. Gerningsmanden kom ind ved at bryde et vindue op med en flad skruetrækker. Herefter bevægede personen sig rundt i sommerhuset og brugte vinduet igen som udgang. Et fladskærms-TV og terrassemøbler blev stjålet. Eventuelle DNA-spor blev sikret fra vindueskarmen samt ved de kabler, hvor fjernsynet hang.

Har du set noget i perioden i området? Kontakt politiet på 114.

 

Ung knallertkører påvirket af alkohol og stoffer

Natten til onsdag blev en 15-årig taget i at køre på scooter ud for Bispevænget på trods af, at han var påvirket af euforiserende stoffer og alkohol.
Den unge blev sigtet i sagen. 

 

Dobbelt tasketyv i supermarked

Mandag morgen blev to kvinder udsat for et tasketyveri i et supermarked beliggende i Adelgade i Hobro. Mellem de to tyverier var der mindre end en time. Den ene kvinde fik stjålet sin pung, der indeholdt kontanter, rejsekort og sygesikring. Den anden kvinde fik også stjålet sin pung. Dette skete, i mens hun pakkede sine varer sammen. I pungen lå der også forskellige kort.

 

Narkobilist uden kørekort

I Kayerødsgade i Aalborg blev en mand stoppet i bil tirsdag tidligt morgen. Manden førte bilen, selvom hans førerret var frakendt. Desuden var han også påvirket af euforiserende stoffer. Manden erkendte begge forhold og blev anholdt i sagen.

 

Tricktyv i Hjørring

En ældre kvinde blev tirsdag eftermiddag udsat for et tricktyveri i en butik i et indkøbscenter i Hjørring. Tricktyven var en omkring 40-årig, lyshåret kvinde med pagehår, der var meget anmassende mod den ældre kvinde. Da tricktyven forlod butikken, opdagede den ældre kvinde, at hendes pung var væk.

 

Kørsel uden førerret taget på fersk gerning

En ung mand førte tirsdag eftermiddag i Tylstrup en bil trods, at han ikke havde kørekort. Manden kørte ud af sin indkørsel i samme øjeblik, som en patruljebil kørte forbi. Idet han så patruljebilen, bakkede han tilbage i indkørslen. Føreren af bilen blev sigtet i sagen, men nægter sig skyldig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *