VENDSYSSEL FF HENTER CARL LANGE

Vendsyssel FF har hentet 23-årige Carl Lange i FC Helsingør på en 3-årig kontrakt. Kantspilleren har en fortid som ungdomsspiller i HIK og FCK. I hans seniorkarriere har Carl spillet i HIK og FC Helsingør, hvor han nu er hentet fra.

Sportschef Søren Henriksen udtaler: ”Vi har gennem længere tid haft et godt øje til Carl, som vi er sikre på vil komme til at passe rigtig godt ind hos os. Derfor er vi selvfølgelig rigtig glade for, at det nu er lykkedes os at hente ham til klubben. Han er en klog og dygtig kantspiller, som er god en mod en og har god fart både med og uden bold. Han har nogle stærke spidskompetencer, som jeg er sikker på, at vores fans kommer til at glæde sig meget over. Jeg glæder mig meget til at se ham i Vendsyssel trøjen, og jeg er sikker på, at han kommer til at bidrage med en masse”. Fortæller sportschefen til klubbens hjemmeside.

Carl har spillet 52 kampe i 1. Division og i 2. Division er det blevet til 50 kampe.
Han får trøjenummer 15 i Vendsyssel FF.

Navn: Carl Lange
Nationalitet: Dansk
Født: 07.10.98
Position: Højre/ venstre kant
Tidligere klubber: HIK, FC Helsingør

Foto: Vendsyssel FF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *