Fest og nye elever på første skoledag hos Hjørring Private Realskole

Solen skinnede måske ikke fra en skyfri himmel, men der var tørvejr og forholdsvis vindstille. Og så var skolegården FYLDT med glade elever, forældre og ansatte, da vi mandag d. 8. august for 148. gang slog dørene op for første skoledag her på HPR.

Som altid blev dagen markeret med flaghejsning og fællessang, men inden vi kom så vidt, bød skoleleder Klaus Lundsgaard velkommen til de mange fremmødte. Han håbede, alle havde haft en skøn ferie og var klar til nye udfordringer. Han bad desuden de rutinerede HPR-elever om at tage rigtigt godt imod de nye elever, der havde deres allerførste første skoledag her på skolen. Derudover bemærkede han, hvor skønt det var, at vi alle kunne starte skoleåret uden afstandskrav og lignende.

Traditionen tro er det skolens yngste elev, der har æren af at hejse flaget i skolegården. Så da Klaus var færdig med sin tale, var det derfor Ellen fra 0. A, der demonstrerede seriøse overarmsmuskler og sendte flaget til vejrs med topfart. Flaghejsningen blev akkompagneret af fællessang i form af ”I Østen stiger solen op”, som Lukas og Louise på smukkeste vis spillede og sang for på.

Efter den smukke ceremoni sluttede Klaus af med at ønske alle et rigtig godt og spændende skoleår, og samme hilsen skal lyde herfra

Tekst og foto: Hjørring Private Realskole.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *