Væbnet røveri mod Dagli´Brugsen i Mosbjerg onsdag aften

Dagli´Brugsen i Mosbjerg ved Sindal blev onsdag aften ved en 18 tiden udsat for et væbnet røveri. En mand kom hen til ekspedienten med en større dolk og truede sig til et ukendt beløb.

Nordjyllands Politi oplyser på Twitter at gerningsmanden stak af i en større sort bil med polske nummerplader. Man mener at det er den bil der senere blev fundet overtændt på Tolstrupvej ved Tversted kl ca 18.30.

Ved den brændende bil på Tolstrupvej er en anden bil blevet set køre fra stedet i høj fart af Tolstrupvej og Uggerby Strandvej ved sommerhus området nord for Uggerby oplyser Politiet. Politiet formoder at gerningsmanden er kørt af Tverstedvej og så i ukendt retning.

Har man set eller hørt noget angående hele denne episode ved Dagli´Brugsen samt flugtbilen. Kan man kontakte Politiet på 1-1-4.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *