Efterlysning af 29-årig er afblæst manden er i Tyskland

Vi efterlyste onsdag i sidste uge – blandt andet på Facebook – en 29-årig nordirsk mand, der sidst var set i Aalborg den 13. juli. Denne efterlysning er dags dato, 2. august 2022, aflyst. Lyder det fra Nordjyllands Politi.

Vi har siden sidste uge efterforsket i sagen, og man har ledt efter pågældende i Danmark samt i udlandet. Og det er i forbindelse med sagens efterforskningsskridt, at vi har konstateret livstegn fra nordireren. De tyske myndigheder har oplyst til politiet i Danmark, at de har været i kontakt med ham, og de har konstateret, at han er i live.

Det oplyser politikommissær Simon Hjorth Jacobsen fra Nordjyllands Politi, der kort siger:

”Da den 29-årige mand er truffet i live i Tyskland, hvor han har taget ophold af egen fri vilje, har vi intet grundlag for at mistænke, at der er sket en forbrydelse i forbindelse med hans afrejse ud af landet. Derfor aflyser vi vores efterlysning af ham.”

De nærmeste pårørende er underrettet herom.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *