Nordjyllands Trafikselskab indsætter togbusser

I perioden fra 1. til 14. august 2022 udfører Banedanmark periodevis sporarbejde både nord og syd for Aalborg. Strækningerne varierer:

  • Mandag d. 1. august: Togene på RE75 mellem Aalborg og Brønderslev erstattes af togbusser efter kl. 23.
  • Tirsdag d. 2. august: Togene på RE75 mellem Aalborg og Hjørring og på RE76 mellem Hjørring og Hirtshals erstattes af togbusser efter kl. 21. Desuden ændrede minuttal på togene mellem Hjørring og Frederikshavn efter kl. 20.25. Se ændrede afgangstider på www.rejseplanen.dk.
  • Nat efter torsdag d. 4. august: Togene på RE75 mellem Aalborg og Hjørring erstattes af togbusser efter kl. 23.50. 
  • Fra søndag d. 7. til tirsdag d. 9. august: Efter kl. 23 afgår alle tog fra Aalborg og Aalborg Vestby stationer 5 minutter tidligere end normalt, i retning mod Hjørring og Frederikshavn. Vær opmærksom på, at toget eventuelt kører fra et andet spor end normalt.
  • Fra fredag d. 12. til søndag d. 14. august: Alle tog mellem Aalborg og Hobro erstattes af togbusser fra fredag aften kl. 20 til og med søndag aften. Alle Nordjyske Jernbaners tog mellem Aalborg og Skørping lørdag d. 13. august er ligeledes aflyst.

Mere information
Vær opmærksom på, at togbussen ofte afgår på helt andre tidspunkter end toget, pga. togbussernes længere køretid.

www.rejseplanen.dk er opdateret med de særlige afgangstidspunkter og strækninger, der gælder den pågældende dag. OBS: De ændrede tider vil først kunne fremsøges på Rejseplanen i løbet af fredag aften (29/7).

Togbuskøreplanerne kan også findes på NT’s hjemmeside.

Hvor standser togbussen? Kort findes på www.nordjyllandstrafikselskab.dk/togbusstop

Betaling med Rejsekort er ikke muligt i togbusserne. Der henvises til ind- og udtjekning på stationerne.

Togbusserne har ikke mulighed for at medtage cykler. Barnevogne medtages i meget begrænset omfang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *