Nordjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten fra den 20.-22. juli 2022

Aalborg – betjent løb scooterkørende hashsælger op

En betjent overværede, onsdag ved middagstid, en hashhandel ved Egholm Færgevej i Aalborg. Her købte en 16-årig 5,7 gram hash, af en 17-årig. Sælger forsøgte at stikke af fra stedet, men blev løbet op af betjenten. 

Skagen – bilist taget med for høj promille og spor af euforiserende stoffer

Onsdag eftermiddag blev ekstra varm for en 28-årig bilist, der blev standset i Skagen med en promille på 1. Foruden alkoholpromillen gav testen også udslag for amfetamin og hash ved en narkoscreening. En blodprøve blev udtaget på stedet af en læge.

Skørping – scooter fundet udbrændt i buskads

I et buskads, ved Birkedammen i Skørping, har man fundet en afbrændt scooter (PGO). Har du set noget i denne forbindelse, så ret meget gerne henvendelse til Nordjyllands Politi på telefon 114.

Skiveren – indbrud i fritidshus

Onsdag, mellem klokken 12 og 17:45, har der været indbrud i et fritidshus på Geminivej i Skiveren. En ukendt gerningsmand brød et vestvendt badeværelsesvindue op med et ukendt redskab. En lampeskærm og et par solbriller med styrke blev stjålet ved indbruddet. 
Der er udtaget spor fra stedet, men Nordjyllands Politi opfordrer til, at man henvender sig på telefon 114, hvis man har bemærket mistænkelig færden i området.

Rold Skov – magnetfiskere fik fangst

En 15-årig mand var taget på magnetfiskeri med sin far ved Estrup Dam i Rold Skov. Her fiskede de et gammelt, rustent oversavet jagtgevær op, sammen med fem tilhørende haglpatruljer. En patrulje afhentede våbnet samme dag med henblik på destruktion. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *