HJALMER leverede et sygt godt show til Femhøje Festival

HJALMER HJALMER HJAAAALMER!!! Råbte de foran scenen til Femhøje Festival og så kom han endelig frem. Klædt i grønt tøj som passer til denne dejlige dag på en grøn græsplæne med sol fra oven på Femhøje Stadion i Hjørring.

Hjalmer eller som hans borgerlige navn er Hjalmer Larsen ( hvis far som vist alle kender) er 26 år og pladedebuterede i 2017 med singlen “Hvis du går”. Senere dette år i 2017 udkom hans debut album “Hvis du går”. Et hit som han ikke selv har lavet men som er blevet et hit i hans hel egen version. Er det gamle Dieters Lieder nummer fra 1988 “dig og mig”. Hjalmer har taget den op i hans hel egen version og tak for kaffe hvor kan folk synge med her på Femhøje Festival i Hjørring.

hjal1

Billede 1 af 10

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *