Bryan Adams Tribute rocker Femhøje Festival.

Aften solen er på vej ned men det holder ikke folk væk fra at stå i bar mave foran scenen på Femhøje Festival i Hjørring og skråle med på ” summer of 69″ “heaven” og ikke mindst “Everything I Do i do it for you” samt mange andre sange. Det er Bryan Adams Tribute det Danske kopi band til herren af sammen navn som fyrer den af lige nu.

Danske Bryan Adams Tribute er et af verdens bedste “Bryan Adams kopi bands” der findes. De har spillet store koncerter i både Schweiz, Belgien, Holland og mange andre lande hvor de har taget folk med storm. Kigger man på forsanger Claus Hassing med hår, skæg og et ansigt der ligner den originale ja så tager man ikke fejl.

bryan3

Billede 1 af 12

Tekst/Foto: Hirtshals-avisen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *