LATE night GONG i Hirtshals

FREDAG DEN 12. AUGUST 2022 KL. 19.00-21.00 i Den Svenske Sømandskirke i Hirtshals.

Gongens vibrationer påvirker fysiologisk alle væskerne i din krop, så spændinger kan forløses og slippe. Samtidig ændres dine hjernebølger, så du opnår en dyb meditativ tilstand og får adgang til din dybe underbevidsthed.

I kombination med det nærende åndedrætsarbejde og de bløde bevægelser, som vi starter aftenen med, vil du opleve ren nydelse og afspænding.

Det bliver selvkærlig forkælelse af nervesystemet og din fysiske krop. Men også en mulighed for at få ryddet lidt op i underbevidsthedens dybeste lag.

Sørg for at medbringe noget blødt at ligge på, en pude og et tæppe og vær klædt i blødt og behageligt tøj. En flaske vand kan være en god idé.

Alle kan deltage på denne aften, dog undtaget gravide. Hvis du bruger høreapparat, skal det slukkes, inden vi begynder.

holdnr. 22705
fredag 12.8.22 kl. 19.00-21.00

Den Svenske Sømandskirke Hirtshals Kulturhus, Skagerrakvej 2
kr. 195,-
underviser: Tina Maria Styrup

Tilmelding info@vendsysselfritidforalle.dk
med oplysning om holdnr., navn, e-mail og mobilnr.

Tina Maria  fortæller: ”Jeg har i dag over 1000 timers yoga- og mindfulness uddannelse bag mig samt flere års erfaring i at tilbyde gongbad og gonghealing som Level 3 Gongmester. Min tilgang til arbejdet med yoga, mindfulness og gong er særlig fokuseret på stress, angst og afhængighed og jeg tilbyder en nydelsesfuld og selvkærlig, spirituel praksis, der er funderet i en videnskabelig forståelse af kroppens stress-system. Min undervisning er kendetegnet ved blødhed, sanselighed, god musik og en hel masse nærvær – jeg glæder mig inderligt til at forkæle dig i 2 timer”

Arrangør: Vendsyssel Fritid for Alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *