Nordjyllands Politi uddrag af døgnrapporten fra den 4. juli til den 6. juli 2022

Indbrud i et værksted

I perioden mellem søndag eftermiddag og indtil mandag morgen kl. 0900, blev der lavet indbrud i et værksted på Møllegårdsvej i Birkelse ved Aabybro. Gerningspersonen havde aflistet en rude indtil værkstedet og kommet ind den vej. Gerningspersonen havde været rundt i hele værkstedet, og fra stedet blev der stjålet en Car Scan motortester, en Kärcher gulvvaskser og en kaffemaskine. Der blev sikret sport fra stedet.

Hash i lommen

Natten til onsdag kl. 0356 blev der antruffet en noget påvirket ung mand i Jomfru Ane Gade i Aalborg. Politiet fattede mistanke om, at han var påvirket af narko. Han blev visiteret på stedet, og under visitationen blev der fundet 1,5 gram skunk og en hash joint. Begge dele er omfattet loven om euforiserende stofferhvorfor de blev konfiskeret. Den unge mand kan se frem til en plet på straffeattesten og en bøde for forholdet.

Narkopåvirket på el-løbehjul

Tirsdag aften kl. 2011 bemærkede en patrulje en person, der kørte på et el-løbehjul på Østergade i Hjørring. Han blev standset, og da patruljen kontaktede ham, blev han skønnet påvirket. En narkotest på stedet bekræftede mistanken, og han blev anholdt. Der blev udtaget en blodprøve som bevis i sagen. Han blev endvidere fundet i besiddelse af 4,5 gram hash.

Spirituskørsel med høj promille

Onsdag lige efter midnat var der en patrulje til stede på Majsmarken i Hobro. Her bemærkede de en personbil, der kørte i nordlig retning af Majsmarken. Køretøjet blev standset, og der blev lavet en rutinemæssig kontrol af føreren og køretøjet. Køretøjet blev skønnet i lovlig og forsvarlig stand. Dette kunne man ikke sige om føreren. Han fremstod beruset og ved to udåndingsprøver viste promillen sig at være højere end 2,2. To udåndingsprøver med så høj promille betød, at hans køretøj blevkonfiskeret. Føreren blev anholdt på stedet, og der blev udtaget en blodprøve, der senere vil vise den præcise promille. Promillen er udgangspunktet for den straf han vil modtage.

Indbrud i villa

I perioden mellem søndag klokken 1200 og tirsdag aften kl. 2200 blev der lavet indbrud i en villa beliggende Ved Bjerget i Støvring. Gerningspersonen havde opbrudt vinduet med en skruetrækker, hvorfra der var tydelige aftryk.
Gerningspersonen havde været rundt i hele huset, der var gennemrodet. Der blev sikret en del spor fra gerningsstedet. Der er endnu ikke overblik over hvad der er stjålet fra stedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *