Hirtshals hunde og kattepension har indgået et samarbejde med Mogens Christensen som er hunde-osteopat

Vi er glade for endelig at kunne løfte sløret for vores nye samarbejde! Mogens Christensen er hunde-osteopat, som gæster Hirtshals første gang fredag d. 19/8. Skriver Hirtshals hunde og kattepension.

Hvad laver en osteopat? De laver en vurdering af hele hunden og behandler hele hunden, ikke kun de steder symptomerne viser sig, da årsagen kan ligge et helt andet sted grundet kroppens opbygning og funktion.

Mange hunde har skævheder mv, selvom det ikke kan ses med det blotte øje. Hvis ikke det bliver rettet op, kan det udvikle sig til større problemer senere i hundens liv.

Vi har set et utal af hunde blive hjulpet af osteopati og det anbefales til alle hunde uanset alder og størrelse, om den har udfordringer eller blot ønsker et “servicetjek”. Vær blot opmærksom på, at hunden helst skal holdes i ro et par dage efter behandling for bedst muligt resultat.

Køresyge, halthed, aggressivitet, uens slid på tænderne, head bobbing, hyperaktivitet, passivitet, krummet ryg, inkontinens, patella luksation, øjne eller næse der løber og koncentrationsbesvær er kun nogle af de ting osteopati i mange tilfælde kan afhjælpe.

Læs mere om osteopati på www.kynorehab.dk, hvor der også er nye tider klar til at blive booket.

Model: smukke Kenzi.

Foto: Hirtshals hunde og kattepension.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *