Bogsignering med Lakserytteren

Kom og mød Lakserytteren, når han signerer sine bøger på centertorvet i Metropol ShoppingCenter.

LØRDAG DEN 30. JULI 2022 KL. 13.30-15.30

Arrangementet forløber således, at alle der skal have signeret en af Lakserytterens bøger, kan komme til at hilse på Lakserytteren og få en autograf i bogen. Skulle der være nogen, som ikke ønsker at få signeret en bog, er de også velkommen til at møde Lakserytteren såfremt tiden tillader.

“Tegn med Lakse 2” kan købes i butikken inden arrangementet eller på centertorvet den 30. juli kl. 13:30 – 15:30. Bogen koster 149,95 kr. pr. stk.

Forlaget skriver:
Tegn med Lakse 2 er den længeventede efterfølger med helt nye, fantastiske tegneopgaver, der pirrer fantasien og giver tips og tricks til at blive en bedre tegner. Med mere end 50 nye tegneopgaver er bogen klar til du og din fantasi går berserk på siderne med de mest farvestrålende tegninger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *