Døgnrapport fra Nordjyllands Politi D. 24-27 juni.

Har du fået stjålet elløbehjul eller vinkelsliber?

Nordjyllands Politi leder efter rette ejer til tyvekoster.
Læs mere på politi.dk

Hund fremlyses

Nordjyllands Politi leder efter ejeren til en hund, fundet den 25. juni på Vestergade i Sæby.
Det drejer sig om en lille, brun hanhund med hvidt bryst og hvide poter. Ukendt race, men på størrelse med en gravhund
Læs mere på politi.dk 

Aalborg – farligt udseende fredagsslik

 Fredag aften blev der observeret en mistænkelig kasse i baghaven til Sygehus Nord. En patrulje kom til stedet, og den kunne konstatere, at der var tale om en kasse med chokolade. 

Farsø – indbrud i klinik 

Natten til lørdag var der indbrud i en klinik på Dr. Ingrids Vej i Farsø. Her havde en ukendt gerningsmand skaffet sig adgang til klinikken ved at knuse en rude i et vindue og kravle ind. Der var tegn på færden i flere rum, men umiddelbart var kun en lampeskærm forsvundet. 
Har du set mistænkelig færden i området? Kontakt Nordjyllands Politi på telefon 114.

Aalborg – tak for advarslen, min ven

Natten til lørdag havde en patrulje netop sigtet én person for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer på havnefronten i Aalborg. Den sigtede opsøger så en anden person, der sidder og ryger for at advare denne om politiets tilstedeværelse. Rygeren skyndte sig fra stedet, men blev indhentet til fods af patruljen, som fandt, at manden lugtede kraftigt af hash. I lommerne fandt patruljen flere hashklumper, indpakket i sølvpapir. Klumperne havde en samlet vægt på 13,78 g. Ydermere blev han i sin jakkelomme fundet i besiddelse af en pølsemandspose indeholdende kokain, som vejede 0,97 g.

Nørresundby – høj promille hos bilist

På Høvejen i Nørresundby blev en 32-årig bilist stoppet lørdag kort før midnat. Han var på vej i østlig retning i sin bil, selvom han var stærkt påvirket af spiritus. En udåndingstest viste en promille på 1,8. Bilisten blev anholdt og en blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen. 

Frederikshavn – bil konfiskeret 

En vaks anmelder ringede natten til søndag 114, da han bemærkede, at en personbil kørte slingrende ad Skagensvej. Bilen blev truffet og bragt til standsning tæt på politistationen i Frederikshavn. Her blev føreren bedt om at puste, hvilket viste en promille på over 2,0. Bilisten blev derfor anholdt og en blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen. Køretøjet blev beslaglagt med henblik på konfiskation, grundet den høje promille. 

Sådan hjælper du os med at forhindre spritkørsel

  • Stop altid en fuld ven, der vil sætte sig bag rettet og tag evt. bil/knallertnøglerne.
  • Giv et lift, hvis du ikke selv har drukket.
  • Hvis han/hun alligevel kører: Ring til politiet på 114.

    Læs mere på sikkertrafik.dk

Aalborg – indbrud i lejlighed

Det er ikke kun i villaer og haveskure, at der bliver begået indbrud. Natten mellem lørdag og søndag har en beboer i en lejlighed i Dalgasgade haft uønsket besøg i sin lejlighed. Via et højt køkkenvindue mod baggården har en ukendt gerningsmand skaffet sig adgang og åbnet skuffer og skabe i hele lejligheden. Eneste udbytte er umiddelbart en parfume, samt en brugt deodorant.
Der er udtaget spor på stedet, men Nordjyllands Politi hører gerne tip i sagen på telefon 114. 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *