Hirtshals Idrætscenter lagde igen rammen om Vesterhavs Basar

Så var der igen Vesterhavs Basar i Hirtshals Idrætscenter og igen var hallen fyldt op med boder med alverdens ting. Vejret udenfor kunne man ikke lige blive klog på om det skulle regne eller ikke. Men det fik ikke folk til at blive hjemme. Der blev solgt alt mellem himmel og jord. Den lokale mesterfotograf Arturs Pirazkov havde som han plejer, taget en masse af hans fine billeder med som man kunne købe. Samt fik folk en snak om Mikkel ræv som er blevet en stor del af Arturs Pirazkov hverdag.

“Jeg har valgt ikke at skrive på Facebook hvor jeg tager de forskellige billeder henne af ræven mere for folk kommer ud til Mikkel og fodre ham og bagefter smider de deres affald. De ligger mad ud i plastic bøtter mm og det er ikke godt for naturen”. Fortæller Arturs til Hirtshals-avisen.dk.

Tekst/Foto: Hirtshals-avisen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *