Stand Up Paddle fortsatte på Husmoderstranden.

“I skal tage hensyn til de badende gæster” lyder det fra Mads Bruun som er instruktør hos Surfognatur. På en godt besøgt Husmoderstrand i bagende sol, kunne man stadig komme ud og prøve bølgen blå på et paddle board. Både små som store var ude og prøve hvordan det er at paddle. Den velkendte båd sauna “MS Surfognatur” blev ikke brugt. Gad vide hvorfor 🙂

“Vi skal være ekstra opmærksom på de badende gæster, men også holde øje med de små som store som er ude og prøve vores paddle boards for første gang. Selvom bølgerne er lidt lave kan det godt komme bag på en som er nybegynder” lyder det fra instruktør Mads Bruun til Hirtshals-avisen.dk.

I aften er der spisning og hygge for dem som har bestilt hos Surfognatur med god mad fra Montra Skaga Hotel.

Tekst/foto: Hirtshals-avisen.dk

padle6

Billede 1 af 9

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *