Sjov og spas og godt humør på Havnen i Hirtshals til Stand Up Paddle Race.

Det er Surfognatur og Hirtshals Handel & Erhverv der lige nu afholder Stand Up Paddle Race i Vesthavnens bassin. Her er der konkurrencer i forskellige klasser men ud over det så er der sjov og spas og masser af hygge for både små og store. Der er endda kommet en helt ny konkurrence som på stående fod børnene selv fandt på at lave. “hvem kan hoppe længst ud fra havnekanten” hvordan de vil markere i vandet hvem der sprang længst må guderne vide samt hvad præmien er i den konkurrence vides ikke men mon ikke det bare er æren i behold. (artiklen forsætter efter billedet. Galleri kan ses nederst på siden)

Klokken 15 vil der være hygge i form af forskellige vandaktiviteter ved Husmoderstranden hvor alle er velkomne. Du kan også komme i gratis sauna i den speciel bygget saunabåd “MS Surfognatur” som står ved Husmoderstranden. Derefter er der god mad som vi glæder os til sammen med Surfognatur ( sidste tilmelding til spisning var kl 12 i går fredag.)

Tekst/foto: Hirtshals-avisen.dk

paddel1

Billede 1 af 11

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *