Hirtshals Private Radio klub havde sommerfest i Fun Park.

Solen skinnede fra en skyfri himmel i går fredag og varmen slog ind som en knytnæve. I Fun Park var der liv og glade dage da Hirtshals Private Radio Klub holdte deres årlige sommerfest hvor medlemmer, familie og venner var samlet til god mad fra grillen hos Fun Park. Lidt over 70 deltagerne nød krondyr dådyr og rådyr stegt som vildt samt flødekartofler og en dejlig masse salat fra køkkenet i Fun Park. Allan Kristensen ejer af stedet stod som grillmaster og imens munden løb i vand blev der grillet kød i lange baner. (se galleri nederst).

Efter spisningen skulle man da heller ikke snydes for et spil banko (walkie banko) dog uden walkie. 10 spil med gode penge præmier.

Det er sjovt når man selv som undertegnede er medlem af Radioklubben og også spiller banko, at møde de folk man sidder og lytter til når man spiller på sin walkie talkie. Man for snakket om dit og dat og laver nye venskaber.

Er du interesseret i at spille radio banko på en walkie talkie så kan man blive medlem for 100 Kr. om året. Har du ingen radio kan du leje en hos klubben med alt tilbehør. Eller du kan melde dig ind og spille via pc på programmet Discord som er et nymoderne program til at lave alverdens ting på. Her bruger klubben det så bare til banko til dem som ikke har en radio.

Tak for en dejlig fredag aften og tak til Allan Kristensen og hele holdet i Fun Park for rigtig god mad. Tak til Radio Klubbens bestyrelse for et dejligt arrangement.

Vil du læse eller har du spørgsmål kan du skrive til dem her eller læse mere. “Klik Her

Tekst/Foto: Hirtshals-avisen.dk

20220624_152601

Billede 1 af 15

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *