Døgnrapport fra Nordjyllands Politi 15 til 17 juni 2022.

Vennebjerg – havetraktor stjålet fra kirke

Vennebjerg kirke har, på et tidspunkt mellem tirsdag kl. 16:00 og onsdag morgen, haft indbrud i deres kontorlokaler samt udhus. Et vindue var brudt op med koben og forskelligt elektrisk værktøj af mærket Makita var blevet stjålet samt en Husqvarna havetraktor. 
Nordjyllands Politi har udtaget spor i sagen, men hører gerne fra vidner på telefon 114, der har set nogen forlade kirken med en havetraktor. 

Brovst – bilist sigtet for kørsel i påvirket tilstand

På Østergade i Brovst blev en meget forvirret og snøvlende herre, holdt an i sin personbil onsdag formiddag. Her blev manden alkometertestet og prøven viste en promille over det tilladte. Bilisten blev anholdt, og en blodprøve blev efterfølgende udtaget på hospitalet.

Sådan hjælper du os med at forhindre spritkørsel

1. Stop altid en fuld ven, der vil sætte sig bag rettet og tag evt. bil/knallertnøglerne.
2. Giv et lift, hvis du ikke selv har drukket.
3. Hvis han/hun alligevel kører: Ring til politiet på 114.
Læs mere på sikkertrafik.dk

Hjørring – over seks kilo hash konfiskeret

På en adresse på Blåsigvej i Hjørring fandt politiet onsdag eftermiddag 6,04 kilo hash. Dette blev konfiskeret, og den 41-årige beboer blev anholdt.

Hjørring – hærværk i flere parker

I Hjørring har man, mellem onsdag eftermiddag og torsdag morgen, haft hærværk i tre af byens parker. Det ser ud til, at den ukendte gerningsperson/personer har taget en rute fra Christiansgave Park via Svanelunden til Folkeparken. I Christiansgave er et bord/bænkesæt ødelagt samt et stort lindetræ helt ødelagt. I Svanelunden er et mindetræ for Kvindernes Kampdag ødelagt. I Folkeparken er der væltet flere små træer langs vejen/stier.

Frederikshavn – indbrud i villa

I en villa på Emilievej i Frederikshavn har en indbrudstyv været på spil torsdag mellem kl. 06:30 og kl. 13:00. Et vindue er blevet aflistet, og her har tyven skaffet sig en nøgle til det aflåste skur. En cykel, solbriller, briller og Playstation4 er forvundet.
Har du tip i sagen hører Nordjyllands Politi gerne fra dig på 114. 

Hjørring Dyrskue 

Torsdag aften tog fire kreaturer chancen og løb ud i friheden. De var dog ikke enige om retningen og løb både henholdsvis langt væk, ind i en skov og ind i et villakvarter. Alle kreaturer kom tilbage til dyrskuepladsen igen. Det vides ikke, om løbeturen har haft konsekvenser for konkurrencen.  

Skjellerup – ulovlig kørsel

En bilist blev natten til fredag anholdt for at føre en bil ud for Skjellerup, selvom hun var frakendt førerretten og påvirket af euforiserende stoffer, herunder amfetamin og cannabis. Bilens nummerplade var desuden afmeldt. Den sigtede erkendte alle forhold. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *