Nu kommer Coast2coast Hirtshals.

Det er forår og sommeren nærmer sig med hastige skridt. Hirtshals, der er kendt for de mange arrangementer drevet af frivillige ildsjæle fra byen, er ved at få luft under vingerne igen, efter 2 års pause for de mange arrangementer.

Det næste arrangement i rækken kommer den 17. juni, hvor Hirtshals både er start by for 700 deltagere og senere i løbet af aftenen skal modtage 1.000 deltagere, der alle bevæger sig solnedgangen på vestkysten mod solopgang på Palmestranden i Frederikshavn.

Coast2coast Hirtshals arrangeres i samarbejde mellem Lions Club Hirtshals, Hirtshals Handel og Erhverv, Restaurant Lilleheden samt Nordsøen Oceanarium.

Mange af byens aktiviteter er med til profilere Hirtshals som en spændende handelsby, lige området profileres som et spændende og oplevelses rigt ferie og bopælsområde.

Det gælder også Coast2coast, hvor deltagerne kommer fra hele Danmark informerer Jørgen Laursen, der er tovholder for aktiviteten i byen.

Op mod starten kl. 22.22 til lidt efter midnat, vil området omkring den Grønne Plads være delvis afspærret, for at rumme de mange besøgende i byen.

2 centrale byrådsmedlemmer vil stå for afviklingen, der byder på musik samt praktiske og informative oplysninger om løbet og Hirtshals. Det er i hænderne på Søren Homann og Gry Bruun.

Starten vil gå 2 veje, idet cykelryttere og inlinere mfl. Starter op ad Nørregade og besøger Nordsøen Oceanarium, inden de bevæger sig ud i natten gennem Lilleheden Klitplantage ad forskellige ruter. En anden del nemlig små 300 gående går op og ned ad byens trappe for at bliver kørt i bus til en destination i Vendsyssel.

Senere på aftenen modtager Hirtshals gæster der er startet i Skallerup. Disse beværtes med fiskefrikadeller, chips, sodavand samt en lille skarp hos Ejvind på Lilleheden.

I Lions Club Hirtshals modtager vi et pænt beløb fra arrangørerne for at afvikle aftenen. Beløbet går til humanitært arbejde i byen og området, meddeler klubbens præsident Charlotte Jeppesen.

Alle er velkommen til at møde op til starten og senere når andre deltagere kommer til Hirtshals. For de flestes vedkommende kommer de op fra vesthavnen til den Grønne Plads med en cykel på nakken eller på løbeben. En anderledes og spændende indgang til Hirtshals. Vi laver en markant modtagelses oplevelse for deltagerne ligesom Hirtshals exit går via et kig til de 2 klumpfisk på Nordsøen Oceanarium, hvor Hirtshals siger tak for besøget og på gensyn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *