Nordjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten fra den 13.-15. juni.

Afvarsling – ung mand sigtet for blufærdighedskrænkelse i Støvring

Nordjyllands Politi kunne tirsdag d. 14. juni, sigte en 26-årig mand for at blufærdighedskrænke en 15-årig pige i Støvring mandag aften.

Læs hele pressemeddelelsen her

Løgstør – indbrud i bil

På Hvedemarken i Løgstør var der natten til mandag indbrud i en bil. Her blev en rude knust i passagersidens bagdør, og der blev stjålet flere elektroniske dele, herunder rat, centerkonsol samt displayskærm.

Hjørring – indbrud i tøjforretning

I Hjørring blev døren til en tøjforretning i Østergade brudt op med et koben tirsdag ved midnat. Her blev der stjålet butterflys og tøj. Der var videoovervågning i butikken, som viste en mand, der bevægede sig rundt i butikkens øverste del.Han beskrives som: mand, almindelig af bygning, lyse bukser, lys jakke muligvis med hætte. Jakken gik til mandens hofte og havde sorte ærmer og med et sort stykke stof under ærmerne. Han havde en hvid/lys
kasket på og bar på en lommelygte samt en stor hvid stofsæk til tyvekoster.Ring til politiet på 114, hvis du har oplysninger i sagen. 

Løkken – forsøg på indbrud

I Løkken var den gal natten til onsdag. Her blev anmelder vækket af to gerningsmænd, der var ved at bryde ind i hendes tøjbutik. Der var tale om to mænd iført hættetrøjer, som flygtede ad Sverigesvej mod Norgesvej, hvor de forsvandt. Den ene gerningsmand er med stor sikkerhed samme person, som var på spil i Hjørring natten forinden. 

Har du oplysninger i sagen, hører Nordjyllands Politi gerne fra dig på telefon 114.

Gunderup – indbrudstyve forstyrret

På Randersvej ved Gunderup var der tirsdag eftermiddag indbrud i et udhus. Ukendte gerningsmænd kom via et græsareal bag ejendommen til skuret. Tyvekosterne blev dog efterladt på stedet af gerningsmændene, da de blev forstyrret af en nabo. 
Signalement: To mørkklædte personer i 2O’erne. Bar hætter og mundbind. Kørte fra stedet i en rød
Citroen Berlingo med ukendt registreringsnummer. De kørte mod nord, i retning mod Mariager/Hadsund-området.

Nordjyllands politi har udtaget spor på stedet, men hører gerne tip i sagen på telefon 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *