Ung mand sigtet for blufærdighedskrænkelse.

Nordjyllands Politi har i går aftes, d. 14. juni, sigtet en 26-årig mand for at blufærdighedskrænke en 15-årig pige i Støvring mandag aften.

Det oplyser lederen af efterforskningen af sagen, politikommissær Mikkel Brügmann.  

Efterforskningslederen fortæller videre, at man i forbindelse med sagen fra Støvring og efterlysningen bragt i offentligheden modtog en del henvendelse fra borgere: 

”Dem var vi meget glade for at få – og én af dem førte faktisk til, at vi allerede i går aftes kunne sigte en 26-årig. Den unge mand henvendte sig selv til os, da han hørt om den offentlige efterlysning, hvorefter vi afhørte ham. Og ved denne afhøring erkendte han da også, at det var ham, som stod bag.”  

Politikommissæren oplyser desuden, at det er politiets samlede vurdering af sagen, at sagen omhandler forsøg på blufærdighedskrænkelse. 

”På baggrund af at sigtede erkender forholdet, og de øvrige beviser i sagen, som vores efterforskning har tilvejebragt, anser vi nu sagen for opklaret.” 

Politiet vil fortsat være tilstede med den mobile politistation i Støvring, men nu i tidsrummet fra 10-12.  

”Hvis man fortsat har behov for at tale med Politiet om sagen, men ikke mulighed for at komme til Støvring i dette tidsrum, så er man velkommen til at kontakte politiet på tlf. 114,” understreger Mikkel Brügmann. 

Sagen vil senere blive afgjort i retten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *