15 årig pige antastet i Støvring – politiet søger vidner.

Den 15-årige pige har forklaret, at hun gik alene til fods på et stisystem ved søerne ved Mastrupvej i Støvring. Her blev, hun cirka kl. 22.45, passet op af en ukendt person, der tog fat omkring hende. Hun skubbede personen væk, og hun råbte i samme forbindelse op. Herefter løb personen bort fra stedet.
Personen beskrives som: spinkel af bygning, cirka 180 cm høj, iført grøn army-jakke med hætte. 

Efterforskningsleder, politikommissær Mikkel Brügmann, siger: 
”Det er en meget ubehagelig oplevelse. Derfor tager vi anmeldelsen seriøst, og vores efterforskning er i fuld gang: Vi håber, at vi kan få klarlagt, dels hvem personen er, dels hvad årsagen er til, at pigen blev antastet.”  

Nordjyllands Politi har foretaget undersøgelser på stedet, blandt andet sporsøg med patruljehunde, ligesom man har afhørt forskellige personer til sagen.  

Politiet søger samtidig efter borgere, der har set en person med et signalement, som svarer til ovenstående – eller andre, der i øvrigt har oplysninger i sagen. 

”Hvis man bor i området og har en udvendig overvågning, så kan det ligeledes være meget behjælpeligt for vores arbejde, hvis man gennemser sin overvågning og kontakter os, hvis personen ses på overvågningen,” lyder det fra politikommissær Mikkel Brügmann. 

Politikommissæren oplyser desuden, at politiet fra onsdag den 15. juni vil være til stede på Støvring Bytorv v. Jernbanegade i tidsrummet fra kl. 10-14 med den mobile politistation, hvor borgere er velkommen til at henvende sig, hvis de har oplysninger eller spørgsmål i relation til sagen.

Alle informationer i sagen kan også gå til politiet på telefon 114. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *