Døgnrapport fra Nordjyllands Politi 10 til 13 juni.

Politiet afholder øvelse

Fra mandag d. 13. juni 2022 til og med torsdag d. 16. juni 2022 øver og træner reaktionspatruljen fra Nordjyllands Politi. Det betyder, at der i og omkring Aalborg samt Støvring vil være forskellige synlige øvelsesaktiviteter. Man kan altså tage det helt roligt, hvis man i de byer møder bevæbnet politi i gadebilledet de næste dage.

 

Læs mere om øvelsen her

Hjørring – bilist anholdt med positiv cannabistest 

Fredag morgen blev en 20-årig fører anholdt på Palleskærvej ved Hjørring, da han blev narkometertestet og testet positiv for cannabis. Den sigtede erkendte forholdet. 

Svenstrup – koldt hus og tom tank

Fredag formiddag blev det koldt om fødderne for beboere i et hus på Brøndborerens Alle i Svenstrup. Forklaringen lå i, at 1200 liter olie var blevet stjålet fra ejendommens jordtank. 

Jerslev – hundemad forsvundet

Fredag eftermiddag skaffede en ukendt gerningsperson sig adgang til en villa på Mylundvej i Jerslev ved at smide en gasflaske gennem køkkenvinduet, som blev knust. Der var skader efter gasflasken i køkkenet. To døre var desuden blevet ødelagt inde i stuen. Udbyttet var en sæk hundemad. 

Frederikshavn – indbrud i forretningslokale

Mandag nat har der været indbrud i et forretningslokale, som er under opførelse/renovation i Danmarksgade i Frederikhavn. Låsen var brækket op ved en bagudgang, og den ukendte gerningsmand har blandt andet taget en stige og diverse el-værktøj. 

Nordjyllands politi har udtaget spor på stedet, men hører gerne tip i sagen på telefon 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *