Kirppu Hjørring fylder 2 år.

I anledningen af at Kirppu Hjørring fylder 2 år, byder vi alle tidligere, nuværende og kommende kunder indenfor til et brag af en fødselsdagsfest. LØRDAG DEN 25. JUNI 2022 KL. 10.00-17.00. Hvidevold 2F Hjørring.

Kirppu Hjørring er et kæmpe, indendørs loppesupermarked spækket med genbrugsfund – der kommer nye ting på hylderne hver dag. I Kirppu kan du også leje en stand og sælge ud af dine egne brugte ting og sager og tjene penge

Loppen Louie kigger forbi med slikkepinde og balloner til de mindste 💪🏻 Derudover vil der selvfølgelig være GRATIS fadøl og sodavand til alle tørstige lopper

Selvfølgelig er det ikke en fødselsdagsfest uden gaver – men gaven får I! I anledningen af fødselsdagen kan man nemlig booke 4 ugers standleje til bare 500 kr.* både lørdag, søndag og mandag.

Vi glæder os til at byde jer velkommen lyder det fra Kirppu.

*Reservér nu og betal i butikken i fødselsdags-dagene eller du kan booke online d. 25. – 27. juni 2022. Tilbuddet gælder kun i Kirppu Hjørring. Der skal minimum bookes 4 uger og maks 2 år. Der tages forbehold for udsolgte stande og tastefejl. Der trækkes 19% i kommission

Besøg deres Facebook her: https://www.facebook.com/Kirppuhjoerring

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *