Døgnrapport fra Nordjyllands Politi 8 til 10 juni.

Aalborg – driftig kolonihave afsløret

Onsdag morgen indfandt Nordjyllands Politi sig i en kolonihave i Aalborg Øst i anden anledning. Da betjentene ankom til adressen, lugtede der så kraftigt af skunk, at man valgte at foretage en ransagning på stedet. Bag et afdække fandt betjentene et skunklaboratorium med 27 hampplanter, pænt plantet i krukker med rigeligt lys. Planterne havde en samlet vægt på 4645 gram. Der bliver rejst sigtelse i sagen jævnfør loven om euforiserende stoffer med henblik på salg – grundet mængden.

Handest – jagthytte nedbrændt

På Gråkærvej i Handest opdagede jæger onsdag over middag, at hans jagthytte/skurvogn var komplet nedbrændt. Jagthytten var omkranset af træer, hvorfor ingen havde opdaget branden. Anmelder havde sidst været på stedet for ca. 8-12 dage siden. Resterne fra jagthytten ulmede stadig, så anmelder ringede efter brandvæsnet, som slukkede resterne af branden. 

Skalborg – tricktyveri ved Bilka

Onsdag sidst på eftermiddagen fik en kvinde stjålet sin pung, mens hun var ved at pakke sine varer ned i bilens bagagerum efter at have handlet i Bilka. En mand tog kontakt til anmelder og spurgte efter, hvor fødeklinikken lå, idet hans kone var gravid.
Pungen forsvandt og anmelder fandt efterfølgende ud af, at der var hævet anseelige pengebeløb fra forskellige kort. 
Manden havde sort hår, krøllet med grå stænk, daggamle skægstubbe, talte engelsk, og var ca. 175 cm høj med en kraftig kropsbygning. 

Har du set en mand, der passer på signalementet på eller omkring Bilkas parkeringsplads onsdag sidst på eftermiddagen, så hører politiet gerne fra dig på telefon 114. 

Tornby – motorcyklist undveg rådyr

På hovedvejen ved Tornby fik en motorcyklist, og hans passager, sig onsdag aften noget af en forskrækkelse: Et rådyr sprang ind på venstre side af motorcyklen og passageren faldt af motorcyklen. Der skete ingen betydelige skader på hverken føreren eller passageren.

Hune – indbrud i kirkens graverhus

Hune Kirke har, mellem onsdag aften og tidligt torsdag morgen, haft besøg af ubudne gæster i graverhuset. Her var stjålet kontanter samt diverse værktøj. 

Nordjyllands politi har udtaget spor på stedet, men hører gerne tip i sagen på telefon 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *