POLITI: 𝗘𝗻 𝗽𝗶𝗻𝘀𝗲𝘄𝗲𝗲𝗸𝗲𝗻𝗱 𝗳𝘂𝗹𝗱 𝗮𝗳 𝗮𝗿𝗿𝗮𝗻𝗴𝗲𝗺𝗲𝗻𝘁𝗲𝗿.

Vejret varierede fra det gedigent sommerlige til det mere genstridige her i pinseweekenden, som var fuld af fredelige og fornøjelige arrangementer. Lyder det fra Nordjyllands Politi.

Vores patruljer og lokalbetjente var blandt andet til stede ved det store marked i Hjallerup, i Aalborg under Royal Run og ved Kulturnatten i Hjørrings gader. Og da H. M. Dronning Margrethe 2. lagde til kaj med Kongeskibet Dannebrog i Aalborg søndag i forbindelse med bispevielsen, havde vi naturligvis også politiøjne på besøget.

Fra Kulturnatten i Hjørring meldte vores lokalbetjent Rasmus:

“Vejret var ikke det bedste – der var blæsende, men det holdt trods alt tørt. Vi fik besøg af en masse borgere, der gerne ville se biler og betjente. Der var ligeledes adskillige børnefamilier forbi, og vi havde taget skudsikre veste, skjold og hjelme med, så det var et hit “

Der skal mere end en smule blæst til at rokke hjørringenserne, heldigvis, det ved vi. Vi siger tak, fordi I kom og hilste på os.

Kilde og foto: Nordjyllands Politi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *