Flexhandicap genåbnet for bestilling.

NT har genåbnet for bestilling af Flexhandicap. Du kan bestille kørsel i Flextrafik appen, på NT.flextrafik.dk eller ved at ringe til dem på telefon 98 10 15 55.

Der er fortsat lukket for bestilling af Flextur og Plustur, så vi i stedet kan prioritere de kritiske ture til og fra fx hospitaler og lignende. Dette gælder både i dag og i morgen (9. og 10. juni). Herefter tager de stilling til, om der fortsat skal være lukket for Flextur og Plustur.

Da der fortsat er ekstraordinære udfordringer med at skaffe biler til at udføre kørslen, kan nogle ture blive aflyst. Man forsøger at nå at give besked til alle, der får aflyst en tur. Bliver din tur aflyst eller mere end 35 minutter forsinket, kan du benytte dig af deresrejsegaranti, hvor de helt ekstraordinært dækker hele udgiften til taxi. Husk at skrive samme navn på din anmodning om rejsegaranti, som der blev brugt ved bestilling af Flextrafik.

Læs mere og søg om rejsegaranti her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *