Døgnrapport fra Nordjyllands Politi. 3-8 juni.

Hjallerup – til marked med kniv og hash

Til Hjallerup Marked havde en 35-årig markedsgæst medbragt mere end bare det gode humør. Kort efter midnat, natten til fredag, blev den 35-årige truffet og skønnet muligt påvirket af narkotika, idet han virkede nervøs og havde let rødme ved sine øjne. Han blev fundet i besiddelse af 9,43 gram hash samt en kniv. Den sigtede erkendte besiddelse af hash og kniv.

Gjøl – indbrud i sommerhus

Mellem søndag den 29. maj og lørdag den 4. juni, har der været ubudne gæster i et sommerhus på Bjergets Vej på Gjøl. Her er en rude blevet knust i skuret og en del værktøj stjålet. Politiet har sikret spor fra stedet.

Brønderslev – stor fugl på enegang

Lørdag formiddag løb der en anmeldelse ind, om at en løs struds var taget på tur langs Agdrupvej ved Brønderslev. Der blev taget telefonisk kontakt til ejeren, som allerede var i færd med at drive fuglen tilbage. Her viste det sig desuden, at der rettelig var tale om en emu.

 

Aalborg – anholdt til afrusning

Natten til søndag afbrød en patrulje en beruset 21-årig gerningsperson, som muligvis var i færd med at stjæle en motorcykel. Da han blev afbrudt i sit foretagende, opførte han sig sig aggressivt og truende over for patruljen, samt nægtede at oplyse navn og fødselsdato. Han blev anholdt og anbragt i detentionen til afrusning.

Grynderup – indbrudstyv med fuldt læs

På et tidspunkt mellem lørdag klokken 19 og søndag morgen har en tyv ikke bare haft lange fingre, men formentlig også lange arme efter at have stjålet 200 meter forskallingsbrædder, 250 meter reglar, 4 meter spærtræ samt 10 pakker Knauf isolering. Endvidere blev en “Basie villa’ trailer stjålet. Tyveriet skete på en ejendom på Grynderupvejen ved Nørager.
Har du tip i sagen, hører Nordjyllands Politi gerne fra dig på telefon 114.

Brovst – indbrud i villa

På Vesterbjergvej i Brovst havde en ukendt gerningsperson skaffet sig adgang til en villa, ved at fjerne låsecylinderen i døren. Herefter var der spor af færden i hele huset, hvor skabe og skuffer stod åbne, lamper var taget ned og møbler stjålet.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

Aarestrup – kattemor og to killinger stjålet

Via en ulåst bagdør har en ukendt gerningsperson skaffet sig adgang til en villa på Haverslevvej i Aarestrup og stjålet tre katte af racen britisk langhår/britisk korthår med blå øjne. Der er tale om en kattemor og to killinger.

Bliver man tilbudt katte af denne race uden papirer eller lignende, bedes man rette henvendelse til Nordjyllands Politi på telefon 114.

Aalborg – taget på fersk gerning

Natten til søndag blev tre personer spottet i færd med at line kokain op på en telefon, ved en affaldscontainer bag p-huset i Jomfru Anes Gård. De tre personer blev visiteret og den ene blev fundet i besiddelse af en lille pose kokain i sin lomme. Kokainen blev senere testet og kontrolvejet til 0,21 gram på kalibreret vægt på Aalborg Politigård.

Frederikshavn – tyve overrasket 

Natten til onsdag overraskede en husejer på Frederikshavnsvej det, der formentlig var tyveknægte, på sin adresse i Frederikshavn. En bil var kørt helt ind i haven og havde i den forbindelse nedlagt to hegn. Formentlig med henblik på at stjæle anmelders robotplæneklipper. Da de formodede tyve opdagede, at anmelder var oppe, satte bilen hastigt afsted med hjulspin. En patrulje blev sendt til stedet. Der var intet signalement af køretøj eller personer. 

Har du set noget mistænkeligt i området, der kan have relation til hændelsen, hører politiet gerne fra dig på tlf. 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *