Lukket for Flextur, Plustur og Flexhandicap.

Du kan ikke bestille Flextur, Plustur og Flexhandicap i øjeblikket pga. ekstraordinære udfordringer med at skaffe biler til at udføre kørslen.

Bestilte ture til den 9. juni kan blive aflyst. Vi forsøger at nå at give besked til alle, som får en tur aflyst. Hvis du kan udsætte din tur, opfordrer vi til, at du afbestiller den og bestiller en ny på et senere tidspunkt. 

Hvis din tur ikke kan vente, opfordrer vi til, at du afbestiller turen hos os og i stedet finder alternativ transport. Vi refunderer udgifter til taxa eller kørsel i privatbil som rejsegaranti – helt ekstraordinært dækker vi hele udgiften til taxa. Husk at der skal stå samme navn i ansøgningen om rejsegaranti, som der stod i din bestilling af Flextur, Plustur eller Flexhandicap.

Vi beklager ulejligheden. Lyder det fra Nordjyllands Trafikselskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *