Sommer og sol og et LILLE marked i Nørregade. Men hvor bliver folk af?

Solen viser sig fra en skyfri himmel og temperaturen stiger. Lørdag er der kræmmermarked i Nørregade hvor ganske få boder er at finde. Hirtshals-avisen.dk har snakket med en af kræmmerne som mener der godt kan gøres mere for at få folk til.

“det er fint man laver sådan et arrangement men vi syntes bare der kommer for lidt folk det har vi gået og snakket om med de andre kræmmere. Vi syntes også at man burde lave noget mere reklame om at der er marked i byen. Måske dele nogle flyers ud med datoer og info om at der er marked i byen. Vi har et fint fyrtårn der går rundt i byen måske man kunne få ham/hende til at gå rundt og dele flyers ud med hvornår der er marked og så på nogle forskellige sprog da der nu snart kommer mange turister til byen”

Lyder det fra en kræmmer som ikke vil have sit navn frem.

Ellers er det hyggeligt at gå rundt nede i Nørregade og se alle de spændende ting folk har fundet frem fra gemmerne.

Tekst/Foto: Hirtshals-avisen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *