Pølser godt vejr og godt humør hos Surf og Natur lørdag eftermiddag.

Vejret er som de fleste nok har lagt mærke til. KANON!!.

Hos Surf og Natur var der også tændt op i tønde grillen ved Husmoderstranden lørdag eftermiddag. Steaks, pølser, bøffer og hvidløgsbrød røg på grillen i dette flotte vejr. Lidt Rosé Vin, lidt rødvin, danskvand mm og så blev der ellers hygget sammen med Moder natur.

Har du lyst til og være med i dette dejlige selskab så følg med på deres Facebook gruppe, der slår de tit op når de hygger sig ved stranden. Alle er velkomne til at deltage bare medbring mad og drikkevarer til sig selv så er de klar med tønde grillen. Som i kan se på foto så var det Mads the Grillmaster der stod for grillen. På deres Facebook gruppe kan du også læse mere om, hvordan du kan komme ud og prøve at være en del af Surf Og Natur.

Tekst/foto: Hirtshals-avisen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *