Lagkagehuset ændrer navn: Slut med at hedde Kagemand og Kagekone.Nu hedder det en “kageperson” Hvad mener du om det.

Det er slut med “kagemænd” og “kagekoner” i Lagkagehuset. – Vi dropper ikke traditionen. Vi ønsker bare at skabe et mere neutralt udgangspunkt, lyder det fra bagergiganten.

“Kagemand og koner er gamle traditioner”, synger Pyrus hver december. Men denne jul bliver det altså anderledes – hvert fald hos Lagkagehuset.

Bagergiganten har nemlig valgt at droppe navnene “kagemænd” og “kagekoner”. I stedet skal du spørge efter en såkaldt “kageperson”, hvis du ønsker at sætte tænderne i den populære spise.

Det skriver Berlingske.

– For os er det vigtigt, at vi afspejler samtiden og omfavner den mangfoldighed, der er i samfundet, siger konditorkædens marketingchef Malin Gardeström til Berlingske.

Den nye “kageperson” er endnu ikke kommet til verden, men fremover vil man altså kunne bestille “kagepersonen” via en app. Her kan den kagekøbende forbruger selv designe sin “kageperson”.

Malin Gardeström er godt klar over, at Lagkagehusets beslutning kan ende med at skabe debat:

– Diversitet og inklusion fylder meget i samfundsagendaen lige nu. Selvfølgelig kommer der til at være kommentarer til det her. Men det er vigtigt at slå fast, at vi ikke dropper traditionen. Vi ønsker bare at skabe et mere neutralt udgangspunkt, når man bestiller, fortæller hun.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *