Johannes Langkilde foredrag + fællesspisning.

Johannes Langkilde kommer på Vrå Højskole og giver foredraget “Mit fætter er høvding i Samoa”. Foredraget starter efter fællesspisningen. Tilmelding nødvendig.

“Min fætter er høvding i Samoa.”Et underholdende og tankevækkende foredrag med masser af video, billeder, perspektiv og fokus på kultur, eksistens og tro. Du kender Johannes Langkilde fra TV2 Nyhederne senere DR. Fællesspisning kl. 18 og foredrag kl. 19.
Pris for fællesspisning 75,- (50,- for medlemmer af Højskolens Venner).
Pris for foredrag: 125,-Tilmelding på info@vraahojskole.dk – senest tirsdag. d.7 juni kl 12.

Husk at skrive hvor mange i kommer, og om i vil til fællesspisning og/eller foredrag.
Da Johannes Langkilde er i USA for at dække det amerikanske præsidentvalg står han pludselig ansigt til ansigt med sin fjerne fætter, nemlig den delegerede høvding Fagafaga Daniel Langkilde fra Samoa. Det bliver et møde, som vender op og ned på Johannes’ liv, og det går op for ham, at historierne om familien på den anden side af jorden, om en ægte høvding på en fjern stillehavsø, og om forfaderen Hans Alfred, der i 1869 forlader Danmark og slægtsgården på Fyn for at forfølge sine drømme og store eventyrlyst, og senere går i land på Samoa og der forelske sig i en høvdingedatter, virkelig ikke er en godnathistorie. Men et sandt eventyr.

Entré: 200 kr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *