Forsalget til Løkken Koncert er i fuld gang.

Den 9 juli er der igen Løkken Koncert på Løkken Stadion. Der sammensat et kanon program. Du kan opleve.

Rasmus Seebach

Lis Sørensen

JUNG

Kesi

Gnags

Queen Machine

Her kan du købe billetter : https://www.venueticket.dk/arrangementer/Loekken_koncert2022

Fakta:

LØKKEN KONCERT arrangeres af Idrætsforeningen GVL, Løkken.

Den første LØKKEN KONCERT blev afviklet på Løkken Stadion i 1985 med News og Tøsedrengene på programmet.

I 1983 og 1984  blev der også afviklet koncerter på Løkken Stadion arrangeret af Muskelsvindfonden med GVL som lokal arrangør.

Koncertpladsen var dengang den samme som i dag.

GVL har en lang tradition med at arrangere koncerter. Det startede med sommerfester (asfaltballer) i slut 50’erne. I 1964 etablerede man en festplads i Vendsyssel Plantage og afholdt her fra midten af 60’erne sommerfester og koncerter, bl.a. med datidens superstar Peter Belli.

Da tiden for sommerfesterne i Vendsyssel Plantage rindede ud, kom der en ny epoke med Løkken Hallens opførelse i 1972. I hallen arrangerede GVL mange halfester og koncerter med en række kendte danske og britiske navne. De danske navne var generelt succeser, de britiske meget store musikalske oplevelser, men oftest økonomiske fiaskoer. I slutningen af 70’erne ebbede initiativerne ud i takt med, at foreningens økonomi blev anstrengt bl.a. efter de engelske eventyr.

I 1983 startede det op igen med de grønne koncerter, som udviklede sig til LØKKEN KONCERT, der nu er en tilbagevendende musikbegivenhed, som gennemføres hvert år i juli.

LØKKEN KONCERT er en publikumssucces, hvor tilskuertallene svinger mellem 4.500 og 11.000 – og godt for det, fordi Løkken Koncerten i dag er den væsentligste økonomiske bidragsyder til Idrætsforeningen GVL’s drift.

LØKKEN KONCERT har igennem årene præsenteret en perlerække af danske og enkelte udenlandske navne. Programmet har oftest indeholdt en vis konservatisme og trofasthed mod de orkestre, der har “solgt” varen. Således var Kim Larsen i en årrække, senere Lars Lilholt Band og Johnny Madsen ”husorkestre”. Ligeledes har TV·2 og Big Fat Snake været flittige optrædende.

Kilde/foto: Løkken Koncert.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *