Kirkekoncert i verdensklasse med Ann-Mette Elten i Hirtshals Kirke fredag aften.

Knap 100 tilhørere havde brugt en fredag aften i Hirtshals Kirke for at høre På Slaget 12 forsanger Ann-Mette Elten.

Man må sige at lige fra første nummer blev man taget med ind i en verden man ikke ønskede at komme ud af igen. Ann-Mette leverede varen i verdensklasse og med den rustik der er i en kirke fik det selv de små hår til at rejse sig, sikke en stemme hun har.

Vi kom vidt omkring i alverdens musik. Opera, danske salmer, musical hits og selvfølgelig også noget fra hendes egen skuffe. “Jeg elsker dig som vinden blæser, “Ude på det blå ocean” , “Tag kæresten i hånden” og det kæmpe store hit fra hendes side af ” Hjem til Aarhus”.

De danske salmer har altid betydet meget for Ann-Mette Elten, og hendes smukke fortolkninger har allerede høstet store roser i mange af landets kirker. Ved en kirkekoncert kan du høre hende fortælle om sit personlige forhold til salmerne og høre hende synge dem på sin helt egen måde.

Ann-Mette Elten har i mere end 30 år turneret landet rundt med På Slaget 12, og mange af bandets sange har for længst opnået status af evergreens. Nogle af disse og andre højdepunkter fra hendes efterhånden lange karriere har Ann-Mette valgt at tage med ind i kirkerne og det skal vi love for hun gjorde.

Her kan du se et lille Galleri fra Hirtshals kirke. Længere nede kan du se en video også fra Hirtshals Kirke og til sidst, ja så skal vi en tur hjem til Aarhus. Så den skal i heller ikke snydes for.

Tak for en fantastisk aften arrangeret af Hirtshalssogn.

2

Billede 1 af 8

Tekst/foto/Video: Hirtshals-avisen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *