Super sommerferie tilbud for børn.

Super sommerferie tilbud for børn fra 27.6. til 1.7.22❤️

Et helt nyt initiativ for “sommerskole” til børn.

Børnene får fingre i ler, soft pastel, drivtømmer, farver, lim, træ, skrot.

Sammen med kunstnerne skaber børnene fantasidyr i ler, tegner med soft pastel, laver strandtræer og engle af drivtømmer, klipper og klistrer billeder på æsker og lærreder, laver figurer af gips, træ og skrot.

Det sker hos keramikeren, på Bibiana Hirtshals med billedkunstneren og drivtømmerfolkene, som også går på Husmoderstranden med børnene for at finde materialer og i kunstnernes grovværksted og maleværksted. Og der er god tid hver dag.

En uge, hvor børnene kan befri deres egen kunstner i en tryg atmosfære støttet og inspireret af de rammer, de forskellige kunstnerne sætter op. Børnene er 100% involveret hele ugen. Der bliver god tid hver dag til fordybelse og dejligt fælleskab alle imellem.

Fra ca. 10 år.

Du kan læse mere her: https://www.vendsysselfritidforalle.dk/kunster-for-en-uge/

Lokale sponsorer: Høj Data ApS, Hirtshals Fiskehus, Fakta Hirtshals, Netto Hirtshals

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *